Valtuutettu asbestialan asiantuntija

Asbestikartoitus asiantuntevasti mm. Turussa, Tampereella ja Helsingissä

RPM Lehtinen Oy on valtuutettu asbestialan yritys, joka toimii Ypäjältä käsin pääosin Etelä-Suomen alueella. Palveluihin kuuluvat muun muassa asbestikartoitus ja -saneeraus sekä purku ja jälkipölyn mittaus.

Tee kartoitus ennen remonttia

Asbestikartoitus tulee tehdä ennen remontin alkua. Vuoden 2016 lakimuutos velvoittaa tekemään asbestikartoituksen kaikkiin ennen vuotta 1994 valmistuneisiin saneerauskohteisiin. Kartoituksen avulla tutkitaan, löytyykö kiinteistöstä asbestia ja aiheuttaako se vaaraa terveydelle. Kartoitus kannattaa tehdä etenkin kylpyhuoneremontin ja tai eristeiden vaihdon yhteydessä, mutta sitä kannattaa harkita myös keittiöremontin kohdalla. Asbestia käytettiin yleisesti rakennusmateriaalina, joten sitä voi löytyä myös muovimattojen liimoista ja maaleista. Kartoitus onkin usein paikallaan, kun remontti on edessä.

Tilaa asbestikartoitus

Asbestikartoitus kannattaa teettää, mikäli epäilee mahdollisuutta terveyshaittoihin edes vähän. Ammattilainen pystyy varmistamaan tilanteen ja ohjeistamaan jatkon suhteen. Ypäjäläiseltä RPM Lehtinen Oy:ltä saat ammattitaidolla niin kartoituksen kuin varsinaisen saneerauksenkin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota rohkeasti yhteyttä!

RPM Lehtinen Oy :llä on Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston asbestipurkuvaltuutus.